انواع درب شیشه‌ای و اجزا آن

به طور کلی درب‌ها از چهار بخش فریم، بدنه، دست‌گیره و لولا تشکیل شده‌اند که ماده اولیه، قالب و شیوه‌ی کار آنان بسته به نوع و مکان استفاده متفاوت است. درب‌ها در ابتدا به دو دسته داخلی و خارجی، و بعد از آن بر اساس محل نصب و به کارگیری، شکل، جنس بدنه و… به انواع مختلفی تقسیم می‌شوند. برای مثال، از انواع درب‌های شیشه‌ای در مغازه‌ها می‌توان به کشویی، اسلایدینگ، اتوماتیک یا برقی، گرد و دستی اشاره کرد. برای طراحی دکوراسیون منازل، اغلب از درب‌های شیشه‌ای برای ورودی آپارتمان، تراس و بالکن، حمام و سرویس بهداشتی، و جداسازی اتاق‌ها استفاده می‌شود. برای دیدن دیگر مقالات اینجا کلیک کنید.

مدل‌های جدید درب شیشه‌ای برای خانه

قطعاً یک دکوراسیون زیبا برای منزل یا حتی محل کار شما، دکوراسیونی است که در آن از درب‌های شیشه‌ای استفاده شده باشد. امروزه درب‌های شیشه‌ای علاوه بر زیبایی و جذابیت، در استفاده و نگه‌داری و تمیزکاری دارای محاسن بی‌شماری هستند که به کار رفتن آن‌ها را در معماری داخلی بی چون و چرا توجیه می‌کنند. در این بخش از مطلب، سه مدل جدید از درب‌های شیشه‌ای برای منازل را بررسی می‌کنیم.

درب شیشه‌ای برای سرویس بهداشتی و حمام

در اکثر دکوراسیون‌های لاکچری و مدرن امروزی، شیشه جایگزینی عالی برای درب‌های ام‌دی‌اف، فلزی و PVC است. خرید درب شیشه ای برای مکان‌هایی که دارای رطوبت هستند به شدت توصیه می‌شود؛ زیرا علاوه بر جذابیت این نوع درب‌ها، خصوصیات سودمند آن‌ها شما را از انتخابشان پشیمان نخواهد کرد. نوارهای عایق صدا و هوا، سهولت نظافت، استحکام، سطح مات و همچنین رنگ‌بندی گوناگون درب‌های شیشه‌ای، فقط مثال‌های مختصری از فواید و زیبایی آن‌هاست.

درب لولایی مدل لولا سرتاسری

درب مدل لولا سرتاسری برای ورودی‌های کم‌عرض و فضاهای کوچک مناسب است. لولای این مدل درب از بالا تا پایین کار می‌شود و با قابلیت چرخش 180 درجه‌ای، باز و بسته کردن آن را تسهیل می‌بخشد. بدنه‌ی شیشه‌ای آن می‌تواند بر اساس سلیقه‌ی شما با طرح‌ها و رنگ‌های مختلفی طراحی شود. خرید درب شیشه‌ای مدل لولا سرتاسری، یک تصمیم بی‌نظیر است که به جذابیت دکوراسیون داخلی منزل می‌افزاید. این نوع درب برای حمام گزینه‌ی مناسبی است، زیرا که فاصله‌ی جزئی آن از بالا و پایین مانع تجمع بخار آب حین استحمام می‌شود.

درب فریم لس یا بدون قاب (frameless door)

درب فریم لس مدلی از درب است که چهارچوب آن به صورت توکار و اغلب از جنس آلمینیوم ساخته می‌شود. مخفی بودن حاشیه‌ی ضخیم درب، با افزودن به ظرافت آن می‌تواند زیبایی‌اش را دو چندان کند. درب فریم لس یک گزینه عالی برای دکوراسیون‌های مینیمال است که در ظاهر به صورت یک‌نواخت با دیوار طراحی شده است. درب‌های فریم لس علاوه بر جداسازی اتاق و سرویس بهداشتی و حمام، برای کابینت‌ها هم به کار می‌روند که این امر حاکی از پر کاربرد و پرطرفدار بودن این نوع درب است. درب‌های فریم لس معمولاً به صورت ریلی طراحی می‌شوند. جایگزین شدن ریل با لولا، می‌تواند باعث دوام بیشتر درب و طولانی‌تر شدن عمر آن شود.

مزایا و معایب خرید درب شیشه ای

یکی از مزیت‌های مهم شیشه‌ای بودن درب بعد از زیبایی بی‌اندازه‌ی آن، افزایش قدرت عبور نور طبیعی و ورود آن به فضای داخلی ساختمان است. از جمله فواید نور طبیعی خورشید در زندگی روزمره و حین کار، بالا بردن روحیه و انرژی بدن می‌باشد. خرید درب شیشه ای و به کار بردن آن در بخش‌های مختلف منزل، یک تصمیم و سلیقه‌ی لوکس در دنیای مدرن امروزی به شمار می‌رود. درب‌های شیشه‌ای در مقابل گذر زمان و شرایط مختلف محیطی از استقامت قابل قبولی برخوردار هستند و به راحتی تمیز می‌شوند. یکی از خصوصیات درب‌های شیشه‌ای که می‌تواند یکی از معایب آن هم شناخته شود، افزایش میدان دید از داخل به بیرون و بالعکس است که می‌توان طبق سلیقه‌ی شما و محیط مد نظرتان، با مات و رنگی یا دودی کردن شیشه این مشکل را رفع کرد.

سوالات متداول در باب خرید درب شیشه ای

بله. خرید درب شیشه‌ای یک انتخاب خاص برای دکوراسیون داخلی منازل است که استفاده از آن امروزه به طرز قابل توجهی رواج یافته است. می‌توان با انتخاب نوع مناسب شیشه، استقامت این مدل از درب را در مقابل ضربات احتمالی افزایش داد.

هزینه‌ی طراحی و نصب درب‌های شیشه‌ای به موارد بسیاری بستگی دارد. ابعاد، جنس اجزای درب، محل استفاده و برند تولیدکننده از جمله مشخصه‌های تعیین قیمت درب شیشه‌ای هستند. نوع شیشه (یک جداره، دوجداره، سکوریت، رنگی، طرح‌دار، مات و…) هم از ویژگی‌هایی است که بر مبلغ پرداختی مورد نیاز طراحی و نصب این نوع در تاثیر مستقیمی دارد.

معایب استفاده از این نوع درب برای منازل، نمی‌تواند مانع از به کار رفتن آن در دکوراسیون لوکس و مدرن خانه و محل کار شود؛ زیرا با روش‌های زیادی می‌توان آن‌ها را از بین برد. به کارگیری درب‌های شیشه‌ای در دکوراسیون، با انعطاف‌پذیری قابل قبولی همراه است و می‌توان به راحتی آن را با سلایق شما یا محیط مطابقت داد. اگر مشکل شفافیت شیشه و وضوح فضای داخلی یک بخش از خانه باشد، می‌توان شیشه‌ی مات را برای طراحی درب به کار برد. اگر مسئله کثیف شدن شیشه و باقی ماندن قطرات آب روی درب باشد، می‌توان از تکلونوژی نانو بر روی سطح آن بهره گرفت که سبب بالا رفتن استحکام درب نیز می‌شود.

خرید درب شیشه ای از آی کابین دوش

گروه تخصصی آی کابین دوش با تجربه بیش از 10 سال فعالیت پی در پی و نصب انواع درب شیشه ای در تهران و شهرستان ها، آماده همکاری با شما عزیزان است.

خرید درب شیشه ای یک تصمیم عالی برای افزایش جذابیت دکوراسیون است. درب‌های شیشه‌ای می‌توانند در سبک‌های گوناگون و محیط‌های مختلف اداری، بهداشتی و منزل استفاده شوند. امروزه صنعت شیشه در طراحی و ساخت انواع درب‌ها رشد چشم‌گیری دارد و سهم قابل توجهی را در افزایش زیبایی معماری داخلی و خارجی ساختمان‌ها از آن خود کرده است.

با توجه به بهره‌گیری روزافزون از شیشه در سازه‌ها و آپارتمان‌ها، قطعاً در آینده‌ای نه چندان دور شاهد خلق شدن ایده‌های نو در مدل‌سازی انواع درب شیشه‌ای خواهیم بود. در این مقاله با بررسی مختصر شیشه و ورود آن به حرفه‌ی درب‌سازی شما را در پیش بردن هدفتان برای خرید این مدل از درب همراهی کردیم. نظر خودتان را در این موضوع با ما و کاربران عزیزمان به اشتراک بگذارید.