استفاده از پارتیشن به جای دیوار
دنیای دیزاین و سازندگی امروز در مسکن و مراکز اداری اشکال گوناگونی به خود گرفته است و بسیاری از این موارد به صورت مستقیم با ساکنین و همچنین ارزش افزوده ملک شما در ارتباط است و قدرت یک دیزاین مناسب را هیچوقت نباید فراموش کنید.
در این مقاله مفتخر به همراهی شما عزیزان هستیم تا به صورت کامل با متدها و ویژگی های استفاده از پارتیشن به جای دیوار آشنا شویم و لذا از شما دعوت میکنیم تا پایان این پست وبلاگی با وبسایت ما همراه باشید و در صورت لزوم، نظرات خودرا نیز با ما به اشتراک بگذارید. برای دیدن دیگر مقالات اینجا کلیک کنید
چرا پیشنهاد میکنیم که از پارتیشن به جای دیوار استفاده کنید؟
یکی از قدیمیترین شیوه های ساخت داخل مراکز مسکونی و اداری استفاده از دیوار است، دیوار عمدتا دارای چند لایه مختلف است و بعد از استفاده از تیرچه های ساختمانی، بلوک و سیمان نگهدارنده نوبت به استفاده از سه الی دو لایه گچ میرسد که دیزاین نهایی ساختمان را نشان میداد.
البته افزون به این موارد نباید فراموش کنید که شما برای جلوهای زیباتر و همچنین حفاظت از سلامت دیوارها باید دو لایه رنگ ساختمانی را نیز برروی آن نقاشی میکردید تا بتوانید دیوارهای درون ساختمان را مقداری جذاب نگهداری کنید.
معایب کلی استفاده از دیوارهای قدیمی را به شرح زیر برای شما دستهبندی کردیم:
- امکان کپک زدن گچ دیوار
- آسیب به گچ و زخمی شدن آن
- امکان سنگین بودن دیوارها به دلیل وجود دیوار حمال
- عدم امکان شخصیسازی های دلخواه به دلیل وجود دیوار حمال
- سختی فراوان برای تغییرات دکوراسیون و تعمیرات
- نیازمند نگهداری و تعمیر مرتب
- امکان زندگی حشرات موذی درون لایه های دیوار
اما در نهایت با رشد و پیشرفت علم معماری در جهان، شیوه نوینی از دیوارها به نام پارتیشن به بازار عرضه شد که کلکسیونی از مزایای دیوارها است و درون ساختمان های مسکونی و اداری جا خوش کرده است و معایب دیوارهارا نیز ندارد.
پارتیشن ها در دنیای امروز میتوانند از موارد بسیار زیادی تشکیل شوند و به صورت کامل فرایند تقسیم فضا، حفظ حریم خصوصی و عایقبندی صدارا نیز برای شما برعهده بگیرند.
مهمترین مزایای پارتیشن شیشه ای
بنابر آسایش و رفاه حال شما، ما براساس موارد زیر به شما پیشنهاد میکنیم از پارتیشن استفاده کنید:
- امکان ساخت با هزینه کمتر به نسبت دیوار: پارتیشن ها بدون نیاز به استفاده از سیمان، بلوک، رنگ و یا حتی گچ ساخته میشوند و جنس آنها به صورت یک تکه است و نیازی به ساخت درون واحد را ندارد.
- مکان تغییرات دلخواه به دلیل جابه جایی راحت یکی از مزایای اصلی پارتیشن ها است.
- امکان شخصیسازی پارتیشن بنابر دلخواه شما وجود دارد و شما میتوانید براساس متریال دلخواه خودتان اقدام به ساخت پارتیشن کنید و از پارتیشن خود حتی به عنوان دیوار و کتابخانه استفاده کنید.
- بسیاری از پارتیشن ها امکان تعبیه فضایی دلخواه را برای شما دارند و این فضا را میتوانید به دلخواه خود مملو از وسایل موردنیاز خود کنید و از فضای محل سکونت یا کار خود بهترین استفاده را ببرید، شایان ذکر است که بسیاری از پارتیشن های سفارشی ما محلی ویژه برای تعبیه گلدان دارند که قادرند فضایی سرشار از گل و گیاه را در اطراف شما تهیه کنند.
این موارد به صورت خلاصه، تماما دلایلی بود که ما به شما پیشنهاد میکنیم حتما از پارتیشن به جای دیوار استفاده کنید، البته نگران نباشید زیرا در ادامه همراهی قرار است تمامی موارد موردنیاز شمارا برایتان توضیح دهیم و به عنوان یک راهنمایی ویژه، برایتان مسائل مهم را نیز شرح دهیم.
سوالات متداول
آیا برای تهیه پارتیشن حتما باید از شیشههای دو جداره استفاده کرد؟
تصور اشتباهی که در میان عموم مردم وجود دارد و میتواند هزینه های مضاعفی را برای شما بتراشد این است که برای تهیه پارتیشن حتما باید از شیشه های دوجداره سنگین و گران استفاده کرد.
یکی از ویژگی های اصلی پارتیشن که در قسمت قبلی نیز به آن اشاره شد تنوع بالای متریال آن است، پارتیشن های اداری و مسکونی میتوانند از چوب، آهن، قفسههای قدیمی و حتی امدیاف ساخته شوند و بنابر دلخواه شما، شخصیسازی های ویژهای نیز داشته باشند.
بسته به نظر شما و همچنین نیازمندی های اصلی که باید پیرامون مشاوره تخصصی مشخص شوند، پارتیشن های شما میتوانند عایق صدا باشند و حتی اجازه ورود نور را نیز به فضای دلخواه شما دهند.
ولی فراموش نکنید که شما برای تهیه یک پارتیشن دلخواه دیگر نیازی به استفاده از مصالح ساختمانی سنگین و گران قیمتی نخواهید داشت که نگهداری از آنها، سالهای زیادی برایتان هزینه بتراشد.
برای تهیه پارتیشن مناسب باید به چه مواردی دقت کنیم؟
الان که تقریبا به تهیه پارتیشن برای خود علاقهمند شدهاید، موارد مهم زیر را برای شما آماده کردهایم تا شما با خیالی آسوده نسبت به تهیه پارتیشن اقدام کنید.
موارد مهم به شرح زیر دستهبندی میشوند:
- نسبت به ابعاد محل سکونت خود دقت کافی داشته باشید و دقیقا مشخص کنید که در کجا و با چه متراژی نیازمند پارتیشن هستید.
- متریال موردنظر خودرا برای تهیه پارتیشن بسته به نیاز و همچنین بودجه خود مشخص کنید.
- اگر در مراکز زلزله خیز سکونت دارید، مسئله ایمنی برای شما بسیار مهم است و باید به فکر مهار پارتیشن خود در تکان های سنگین باشد، ممکن است حتی برای مهار پارتیشن خود از پیچ های L شکل و رول پلاک استفاده کنید و بدانید که این مسئله را برای ایمنی خود در نظر گرفتهاید.
- اگر نیازمند یک استفاده دوگانه از پارتیشن خود هستید ابتدا مقاومت پارتیشن را در نظر داشته باشید، به عنوان مثال میخواهید یک اتاق را با استفاده از پارتیشن از محل زندگی خود جدا کنید و همزمان از آن نیز به عنوان کتابخانه استفاده کنید، به شما پیشنهاد میکنیم حتما تعادل و مقاومت پارتیشن را نیز موردنظر داشته باشید.